Nyligen berättade det stora pokerproffset från Brasilien att hans vän och fotbollsstjärna Neymar även älskar att spela poker – och att han gör det dagligen. 

PokerDet blir allt fler kända människor man hör om som kommer fram med deras fäbless för poker och casinospel. Och visst är väl det härligt att denna pokersport får lite mer upplyft och uppmuntran från att ha setts på med ganska så mörka ögon. Känner man att man inte vill börja med poker på en gång kan man surfa in på http://spelautomaterpånätet.se/ för att mjuka upp sig när det kommer till onlinespel. En spelare som insett charmen i poker och spel, inte bara på fotbollsplanen, är stjärnan Neymar.

WSOP-proffset Akkaris kompis

Andre Akkari är en stort poker-proffs och även nära vän med stjärnan. Han berättar i en intervju att Neymar även döpt sin hund till Poker, lite överdrift kan en tycka, men med en blink i ögat. Vidare kan man läsa att de sms:ar varandra dagligen från att de träffades i Barcelona. Har man liknande intressen är det enkelt att hålla kontakten. Kanske får man se Neymar nu även vid de stora pokerborden där han även kan tänkas att gröa sig ett namn?

“Just nu pågår World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas. I superturneringen The Colossus är dag tre färdigspelad. Turneringen har slagit rekord för antalet deltagare med hela 22 374 inköp. Leder gör Raymond Henson från Houston, USA. Fem svenskar hamnade i pengarna.” (läs mer)

 
 

Kontakt

Du når oss på info@tens-or-better.se